Sobre Woma-Nutrients

Woma-Tuintechniek va sorgir com a resposta al nostre desig de fer les coses de manera diferent de la resta. La nostra visió és crear un producte simple però molt efectiu.

Després d'alguns anys de proves amb nutrients, hem aconseguit fer les combinacions correctes. Els trets que tenim sempre present són la qualitat, el concentrat i la usabilitat dels productes.

Els productes que hem posat a la venda han estat provats minuciosament i aprovats, amb les plantes com a factor principal. Després d'això, va ser fàcil..., sense complicacions..., i vam començar el concepte 1-2-3. Tres productes, això és tot el que us cal per aconseguir un resultat final realment bonic!

Al cap i a la fi, el resultat final és el que realment importa. Per això, el control de qualitat dels nostres productes és la nostra màxima prioritat. Si no estem satisfets amb una especificació concreta del producte, no l'oferirem als consumidors.

La raó d'aquesta política estricta és que nosaltres som responsables de la composició dels productes. Això ens permet vigilar de prop el procés.

Sempre ens posem al lloc de l'usuari. Si teniu alguna pregunta sobre els nostres productes, estarem encantats de respondre-la.

Producten

Basisvoeding Nr. 1

Een zeer complete, geconcentreerde basisvoeding in poedervorm, die volledig wateroplosbaar is.

Més informació

Wortelstimulator Nr. 2

Wortelstimulator Nr. 2 is een zeer krachtige wortelstimulator. Door de uitgebalanceerde mix van hormonen is deze niet te vergelijken met andere soorten!

Més informació

Afharder Nr. 3

Afharder Nr. 3 is een booster die onder andere zorgt voor een zichtbaar sterkere plant. Daarnaast zorgt Nr. 3 voor een betere resistentie tegen ziektes en plagen.

Més informació